Bog & idéÅsa Linderborg & Göran Greider

Bøger skrevet af Åsa Linderborg & Göran Greider

Læs mere om Åsa Linderborg & Göran Greider
1 produkter
1 produkter
Det populistiske manifest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det populistiske manifestÅsa Linderborg & Göran Greider
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Det populistiske manifest

Mere om Åsa Linderborg & Göran Greider

Du kan kun finde en enkelt bog af Åsa Linderborg & Göran Greider her hos Bog & idé. Bogen hedder "Det populistiske manifest". Det er Informations Forlag, der har udgivet den på dansk. "Det populistiske manifest" er desuden en del af serien "EUROPÆISKE IDEER".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Åsa Linderborg & Göran Greiders "Det populistiske manifest"

Hos Bog & idé er "Det populistiske manifest" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Greiders serie "EUROPÆISKE IDEER". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Informations Forlag.

Endnu en af Åsa Linderborg & Göran Greider fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Åsa Linderborg & Göran Greider