Bog & idéÅsa Linderborg

Bøger skrevet af Åsa Linderborg

Læs mere om Åsa Linderborg
5 produkter
5 produkter
Året med 13 måneder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Året med 13 månederÅsa Linderborg
165,96 DKK
Hæftet
(10)
Året med 13 måneder
Mig ejer ingen
STREAM
Mig ejer ingenÅsa Linderborg
139,95 DKK
Lydbog
(9)
Mig ejer ingen
Det populistiske manifest
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det populistiske manifestÅsa Linderborg & Göran Greider
207,46 DKK
Hæftet
(4)
Det populistiske manifest
Året med 13 måneder
Året med 13 månederÅsa Linderborg
159,95 DKK
EBOG
(10)
Året med 13 måneder
Mig ejer ingen
Mig ejer ingenÅsa Linderborg
139,95 DKK
EBOG
(7)
Mig ejer ingen

Mere om Åsa Linderborg

Åsa Linderborg har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Linderborgs udgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Åsa Linderborgs bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mig äger ingen" udgivet af Atlas bokförlag - "Mig ejer ingen" udgivet af Gutkind - "Mig ejer ingen" udgivet af Gutkind - "Mig ejer ingen" udgivet af Gutkind - "Året med 13 måneder" udgivet af Gutkind - "Året med 13 måneder" udgivet af Gutkind - "Året med 13 månader : en dagbok" udgivet af Bokförlaget Polaris - "Det populistiske manifest" i serien "EUROPÆISKE IDEER" udgivet af Informations Forlag - "Populistiska manifestet : för knegare, arbetslösa, tandlösa och 90 procent av alla andra" udgivet af Natur & Kultur

Mere om Åsa Linderborgs bøger

Der er ni tilgængelige bøger af Åsa Linderborg hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Åsa Linderborg kan købes i flere forskellige formater. Linderborg har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mig äger ingen" af Åsa Linderborg

Det er muligt at købe Åsa Linderborgs "Mig äger ingen" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Atlas bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på svensk.

"Mig ejer ingen" af Åsa Linderborg

Hos Bog & idé er "Mig ejer ingen" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Åsa Linderborgs "Mig ejer ingen" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Det er Gutkind, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Åsa Linderborg