Bog & idéAsbjørn Heide

Bøger skrevet af Asbjørn Heide

Læs mere om Asbjørn Heide
1 produkter
1 produkter
Organisation - videregående uddannelser
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisation - videregående uddannelserAsbjørn Heide
475,96 DKK
Hæftet
(0)
Organisation - videregående uddannelser

Mere om Asbjørn Heide

Hvis du leder efter en bog fra Asbjørn Heide, tilbyder vi et bredt udvalg online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Heides seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af HansReitzels - "Organisation - videregående uddannelser" udgivet af Gyldendal - "Virksomhedsorganisation" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Asbjørn Heide

Der er tre tilgængelige udgivelser af Asbjørn Heide hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Heides bøger fås i flere forskellige formater. Heides bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Asbjørn Heides "Organisation - videregående uddannelser"

Det er muligt at købe Asbjørn Heides "Organisation - videregående uddannelser" som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Asbjørn Heide "Organisation - videregående uddannelser"

Hos Bog & idé er "Organisation - videregående uddannelser" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Heide