Bog & idéAsbjørn Molly-Søholm

Bøger skrevet af Asbjørn Molly-Søholm

Læs mere om Asbjørn Molly-Søholm
2 produkter
2 produkter
Ledelsesbaseret coaching
Ledelsesbaseret coachingKristian Dahl
399,95 DKK
(0)
Ledelsesbaseret coaching
Lederen som teamcoach
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lederen som teamcoachJakob Nørlem
186,96 DKK
Hæftet
(0)
Lederen som teamcoach

Mere om Asbjørn Molly-Søholm

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Asbjørn Molly-Søholm. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Molly-Søholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ledelsesbaseret coaching" udgivet af Akademisk Forlag - "Lederen som teamcoach" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Asbjørn Molly-Søholm

Der er to tilgængelige udgivelser af Asbjørn Molly-Søholm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Molly-Søholm som hæftet. Bøgerne af Molly-Søholm er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Akademisk Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Asbjørn Molly-Søholms "Ledelsesbaseret coaching"

"Ledelsesbaseret coaching" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

"Lederen som teamcoach" af Asbjørn Molly-Søholm

Hos Bog & idé er "Lederen som teamcoach" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Molly-Søholm