Bog & idéAsbjørn Sonne Nørgaard

Bøger skrevet af Asbjørn Sonne Nørgaard

Læs mere om Asbjørn Sonne Nørgaard
2 produkter
2 produkter
Demokrati, magt og politik i Danmark
Demokrati, magt og politik i DanmarkPeter Munk Christiansen
479,95 DKK
Hæftet
(1)
Demokrati, magt og politik i Danmark
Klassisk og moderne politisk teori
Klassisk og moderne politisk teoriPer Mouritsen
629,95 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne politisk teori

Mere om Asbjørn Sonne Nørgaard

Asbjørn Sonne Nørgaard har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Nørgaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politisk og administrativ ledelse" udgivet af Djøf Forlag - "Demokrati, magt og politik i Danmark" udgivet af Gyldendal - "Plejehjemstilsyn" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Demokrati, magt og politik i Danmark" i serien "Grundbøger til samfundsfag" udgivet af Gyldendal - "De store kommissioner" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Klassisk og moderne politisk teori" udgivet af Gyldendal - "De som meget har - store danske virksomheder som politiske aktører" udgivet af Magtudredningen - "Faste forhold - flygtige forbindelser" udgivet af Aarhus universitetsforlag - "Kommunale patologier" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Asbjørn Sonne Nørgaard

Asbjørn Sonne Nørgaard har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Asbjørn Sonne Nørgaard kan købes i flere formater. Derudover er bøgerne fra Nørgaard lavet i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Politisk og administrativ ledelse" af Asbjørn Sonne Nørgaard

Det er muligt at købe Asbjørn Sonne Nørgaards "Politisk og administrativ ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Asbjørn Sonne Nørgaard "Demokrati, magt og politik i Danmark"

"Demokrati, magt og politik i Danmark" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asbjørn Sonne Nørgaard