Bog & idéÅse Høgsbro Lading

Bøger skrevet af Åse Høgsbro Lading

Læs mere om Åse Høgsbro Lading
4 produkter
4 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
521,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Grupper
GrupperÅse Høgsbro Lading
209,95 DKK
EBOG
(0)
Grupper
Veje og omveje til universitetet
BOEGERTILSTAERKPRIS
Veje og omveje til universitetetBirgitte Elle
207,46 DKK
Hæftet
(1)
Veje og omveje til universitetet
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II
BOEGERTILSTAERKPRIS
Psykodynamisk organisationspsykologi bind IIÅse Høgsbro Lading
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Psykodynamisk organisationspsykologi bind II

Mere om Åse Høgsbro Lading

Hvis du leder efter en bog af Åse Høgsbro Lading, kan du købe et bredt udvalg til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Lading.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Grupper" udgivet af Frydenlund - "Psykodynamisk organisationspsykologi bind II" udgivet af Gyldendal - "Grupper" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Åse Høgsbro Lading

Der er fire tilgængelige udgivelser af Åse Høgsbro Lading hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Åse Høgsbro Lading kan købes i forskellige formater. Ladings bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Åse Høgsbro Ladings "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Ladings serie "Pædagogik og samfund". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Åse Høgsbro Lading "Grupper"

Det er muligt at købe Åse Høgsbro Ladings "Grupper" som ebog. Hvis du køber "Grupper" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.
Detaljer
Fulde navn:
Åse Høgsbro Lading