Bog & idéAsger Berthelsen

Bøger skrevet af Asger Berthelsen

Læs mere om Asger Berthelsen
1 produkter
1 produkter
Rejsen til Den Blå Sø
STREAM
Rejsen til Den Blå SøAsger Berthelsen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Rejsen til Den Blå Sø

Mere om Asger Berthelsen

Du kan kun købe en enkelt bog af Asger Berthelsen her hos Bog & idé. Det er "Rejsen til Den Blå Sø". Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet den på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Asger Berthelsens "Rejsen til Den Blå Sø"

"Rejsen til Den Blå Sø" er tilgængelig online som lydbog. Asger Berthelsens "Rejsen til Den Blå Sø" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Endnu en af Asger Berthelsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Berthelsen