Bog & idéAsger Nordestgaard Kristiansen

Bøger skrevet af Asger Nordestgaard Kristiansen

Læs mere om Asger Nordestgaard Kristiansen
2 produkter
2 produkter
Naturgeografi - vores verden - 3. udgave
Naturgeografi - vores verden - 3. udgaveAsger Nordestgaard Kristiansen
659,95 DKK
Hardback
(0)
Naturgeografi - vores verden - 3. udgave
Naturgeografi - vores verden - 2. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Naturgeografi - vores verden - 2. udgaveAsger Nordestgaard Kristiansen
593,96 DKK
Hardback
(0)
Naturgeografi - vores verden - 2. udgave

Mere om Asger Nordestgaard Kristiansen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Asger Nordestgaard Kristiansen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Kristiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Naturgeografi - vores verden - 2. udgave" i serien "Emner og kernestof" udgivet af GO Forlag - "Naturgeografi - Vores verden" i serien "Emner og kernestof" udgivet af GO Forlag

Mere om Asger Nordestgaard Kristiansens bøger

Du kan finde to bøger af Asger Nordestgaard Kristiansen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Kristiansen som hardback. Kristiansens bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: GO Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Asger Nordestgaard Kristiansens "Naturgeografi - vores verden - 2. udgave"

"Naturgeografi - vores verden - 2. udgave" kan købes som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Bogen er med i serien "Emner og kernestof". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Naturgeografi - Vores verden" af Asger Nordestgaard Kristiansen

"Naturgeografi - Vores verden" er tilgængelig online som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af Kristiansens serie "Emner og kernestof". Det er GO Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Asger Nordestgaard Kristiansen