Bog & idéAshlee Vance

Bøger skrevet af Ashlee Vance

Læs mere om Ashlee Vance
4 produkter
4 produkter
Elon Musk
Elon MuskAshlee Vance
249,95 DKK
Paperback
(3)
Elon Musk
Elon Musk
Elon MuskAshlee Vance
229,95 DKK
EBOG
(3)
Elon Musk
Elon Musk lydbog
STREAM
Elon Musk lydbogAshlee Vance
229,95 DKK
Lydbog
(5)
Elon Musk lydbog
Elon Musk
Elon MuskAshlee Vance
229,95 DKK
EBOG
(3)
Elon Musk

Mere om Ashlee Vance

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Ashlee Vance. På listen nedenfor finder du Vances nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elon Musk" udgivet af Libris Business - "Elon Musk" udgivet af Libris Digimental A/S - "Elon Musk" udgivet af Libris Digimental A/S - "Elon Musk lydbog" udgivet af Libris Digimental A/S - "Elon Musk" udgivet af Libris Digimental

Bøger skrevet af Ashlee Vance

Ashlee Vance har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Vances bøger kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Vance er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ashlee Vances "Elon Musk"

Det er muligt at købe Ashlee Vances "Elon Musk" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Libris Business, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Ashlee Vance "Elon Musk"

Hos Bog & idé er "Elon Musk" tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Elon Musk" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er Libris Digimental A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ashlee Vance