Bog & idéAsk Vest Christiansen

Bøger skrevet af Ask Vest Christiansen

Læs mere om Ask Vest Christiansen
3 produkter
3 produkter
Motionsdoping
BOEGERTILSTAERKPRIS
MotionsdopingAsk Vest Christiansen
229,46 DKK
Hæftet
(0)
Motionsdoping
Grundbog i idrætssociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Grundbog i idrætssociologiNicole Thualagant Winslow
297,46 DKK
Hæftet
(0)
Grundbog i idrætssociologi
Motionsdoping
MotionsdopingAsk Vest Christiansen
119,95 DKK
EBOG
(0)
Motionsdoping

Mere om Ask Vest Christiansen

Der er mange bøger af Ask Vest Christiansen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Christiansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Motionsdoping" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Motionsdoping" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Munksgaard - "Grundbog i idrætssociologi" udgivet af Gyldendal - "Ikke for pengenes skyld" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Bøger af Ask Vest Christiansen

Du kan bestille fem bøger af Ask Vest Christiansen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Christiansens bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Christiansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Motionsdoping" af Ask Vest Christiansen

Det er muligt at købe Ask Vest Christiansens "Motionsdoping" som ebog. Med "Motionsdoping" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aarhus Universitetsforlag.

"Motionsdoping" af Ask Vest Christiansen

"Motionsdoping" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Aarhus Universitetsforlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ask Vest Christiansen