Bog & idéAsmund Havsteen-Mikkelsen

Bøger skrevet af Asmund Havsteen-Mikkelsen

Læs mere om Asmund Havsteen-Mikkelsen
4 produkter
4 produkter
Danish Speciesism
Danish SpeciesismAsmund Havsteen-Mikkelsen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Danish Speciesism
Louis Kahn i Danmark
Louis Kahn i DanmarkAsmund Havsteen-Mikkelsen
159,95 DKK
EBOG
(0)
Louis Kahn i Danmark
Herzogs sidste dage
BOEGERTILSTAERKPRIS
Herzogs sidste dageKarsten Wind Meyhoff & Asmund Havsteen-Mikkelsen
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Herzogs sidste dage
ONE WORLD OR NONE
ONE WORLD OR NONEAsmund Havsteen-Mikkelsen
399,95 DKK
Hardback
(0)
ONE WORLD OR NONE

Mere om Asmund Havsteen-Mikkelsen

Der er en del bøger af Asmund Havsteen-Mikkelsen til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Havsteen-Mikkelsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det Generøse Fællesskab" udgivet af A Mock Book - "Herzogs sidste dage" udgivet af A Mock Book - "Louis Kahn i Danmark" udgivet af A Mock Book - "Louis Kahn i Danmark" udgivet af A Mock Book

Bøger af Asmund Havsteen-Mikkelsen

Asmund Havsteen-Mikkelsen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Asmund Havsteen-Mikkelsen fås i udvalgte formater. Havsteen-Mikkelsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af A Mock Book.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det Generøse Fællesskab" af Asmund Havsteen-Mikkelsen

Hos Bog & idé er "Det Generøse Fællesskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af A Mock Book.

"Herzogs sidste dage" af Asmund Havsteen-Mikkelsen

Det er muligt at købe Asmund Havsteen-Mikkelsens "Herzogs sidste dage" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af A Mock Book.
Detaljer
Fulde navn:
Asmund Havsteen-Mikkelsen