Bog & idéÅsta Mari Aune

Bøger skrevet af Åsta Mari Aune

Læs mere om Åsta Mari Aune
1 produkter
1 produkter
Skandoromani
SkandoromaniÅsta Mari Aune
309,95 DKK
HÆFTET
(0)
Skandoromani

Mere om Åsta Mari Aune

Der er bare én bog af Åsta Mari Aune tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Skandoromani". Det er Novus forlag, der har publiceret den på norsk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skandoromani" af Åsta Mari Aune

Hos Bog & idé er "Skandoromani" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Novus forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Aune, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Åsta Mari Aune