Bog & idéAstrid Holm

Bøger skrevet af Astrid Holm

Læs mere om Astrid Holm
2 produkter
2 produkter
Fire menneskesyn
BOEGERTILSTAERKPRIS
Fire menneskesynAstrid Holm
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Fire menneskesyn
Den første filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den første filosofiAstrid Holm
240,66 DKK
Hæftet
(0)
Den første filosofi

Mere om Astrid Holm

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Astrid Holm. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Holm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje til ældre" udgivet af Gyldendal - "Geriatri" udgivet af Gyldendal - "Den første filosofi" i serien "Idéer og perspektiver" udgivet af Systime - "Fire menneskesyn" i serien "Idéer og perspektiver" udgivet af Systime

Mere om Astrid Holms bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Astrid Holm hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Holms bøger fås i et udvalg af formater. Astrid Holm bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Astrid Holms "Sygdomslære"

"Sygdomslære" er tilgængelig online som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Astrid Holm. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Astrid Holm

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Holm