Bog & idéAstrid Margrethe Hestbech

Bøger skrevet af Astrid Margrethe Hestbech

Læs mere om Astrid Margrethe Hestbech
1 produkter
1 produkter
Medier og digital kultur
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier og digital kulturRasmus Leth Jørnø
242,96 DKK
Hæftet
(0)
Medier og digital kultur

Mere om Astrid Margrethe Hestbech

Der findes en del bøger af Astrid Margrethe Hestbech online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Hestbech.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Nye design for undervisning og uddannelse" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Medier og digital kultur" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Astrid Margrethe Hestbech

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Astrid Margrethe Hestbech hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Hestbechs bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Hestbech er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nye design for undervisning og uddannelse" af Astrid Margrethe Hestbech

"Nye design for undervisning og uddannelse" er til salg som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Hestbechs serie "Undervisning og læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

Astrid Margrethe Hestbech "Medier og digital kultur"

Det er muligt at købe Astrid Margrethe Hestbechs "Medier og digital kultur" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Margrethe Hestbech