Bog & idéAstrid Olsen

Bøger skrevet af Astrid Olsen

Læs mere om Astrid Olsen
2 produkter
2 produkter
Koge[dag]bog
Koge[dag]bogAstrid Olsen
299,95 DKK
Hardback
(0)
Koge[dag]bog
Tro på dig selv og din stil
Tro på dig selv og din stilAstrid Olsen
79,95 DKK
EBOG
(3)
Tro på dig selv og din stil

Mere om Astrid Olsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Astrid Olsen, tilbyder vi et bredt sortiment på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Olsens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Tro på dig selv og din stil" udgivet af Politikens Forlag - "Tro på dig selv og din stil" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Astrid Olsen

Astrid Olsen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Astrid Olsen kommer i samtlige formater. Olsens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af Politikens Forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Astrid Olsens "Tro på dig selv og din stil"

Hos Bog & idé er "Tro på dig selv og din stil" tilgængelig som e-bog. "Tro på dig selv og din stil" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Astrid Olsen "Tro på dig selv og din stil"

Det er muligt at købe Astrid Olsens "Tro på dig selv og din stil" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Olsen