Bog & idéAstrid Roe

Bøger skrevet af Astrid Roe

Læs mere om Astrid Roe
2 produkter
2 produkter
Læsedidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
LæsedidaktikAstrid Roe
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Læsedidaktik
Lesedidaktikk : etter den første leseopplæringen
Lesedidaktikk : etter den første leseopplæringenetter den første leseopplæringen
629,95 DKK
Hæftet
(0)
Lesedidaktikk : etter den første leseopplæringen

Mere om Astrid Roe

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Astrid Roe. På listen nedenfor ser du de seneste af Roes udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Astrid Roes bøger tilbydes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hva foregår i norsktimene? : utfordringer og muligheter i norskfaget på ungdomstrinnet" udgivet af Universitetsforlaget - "Lesedidaktikk" udgivet af Universitetsforlaget / Scanvik - "Læsedidaktik - efter den første læseundervisning " i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Læsedidaktik" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Lesedidaktikk : etter den første leseopplæringen" udgivet af Universitetsforlaget

Astrid Roes bøger

Astrid Roe har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan købe Astrid Roe bøger i forskellige formater. Roe har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Astrid Roes "Hva foregår i norsktimene? : utfordringer og muligheter i norskfaget på ungdomstrinnet"

Hos Bog & idé er "Hva foregår i norsktimene? : utfordringer og muligheter i norskfaget på ungdomstrinnet" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Universitetsforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Astrid Roe "Lesedidaktikk"

Endnu en af Astrid Roe skønne bøger, som er værd at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk og er udgivet af Universitetsforlaget / Scanvik.
Detaljer
Fulde navn:
Astrid Roe