Bog & idéAudrey Diwan

Bøger skrevet af Audrey Diwan

Læs mere om Audrey Diwan
1 produkter
1 produkter
How to be Parisian - Kærlighed, Stil & Dårlige vaner
How to be ParisianSophie Mas, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, Anne Berest Sophie Mas, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, Anne Berest
119,95 DKK
EBOG
(4)
How to be Parisian

Mere om Audrey Diwan

Der findes mange bøger skrevet af Audrey Diwan tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Diwans seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "How to be Parisian" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Audrey Diwans bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Audrey Diwan hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Diwans bøger kommer i udvalgte formater. Bøgerne af Diwan er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"How to be Parisian" af Audrey Diwan

Hos Bog & idé er "How to be Parisian" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Audrey Diwan "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner"

Det er muligt at købe Audrey Diwans "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" på din enhed og begynde at læse. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Audrey Diwan