Bog & idéAydin Soie

Bøger skrevet af Aydin Soie

Læs mere om Aydin Soie
1 produkter
1 produkter
Fædre
FædreAydin Soie
249,95 DKK
Hæftet
(4)
Fædre

Mere om Aydin Soie

Hvis du leder efter en bog skrevet af Aydin Soie, kan du købe et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Soie.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fædre" udgivet af Gads Forlag - "Optøjer" udgivet af Informations Forlag

Aydin Soies bøger

Du kan finde to bøger af Aydin Soie her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Du kan kun finde Soies bøger som hæftet. Bøgerne af Soie er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fædre" af Aydin Soie

Det er muligt at købe Aydin Soies "Fædre" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Optøjer" af Aydin Soie

Hos Bog & idé er "Optøjer" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Informations Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Aydin Soie