Bog & idéB. B. Easton

Bøger skrevet af B. B. Easton

Læs mere om B. B. Easton
2 produkter
2 produkter
44 kapitler om 4 mænd
BOEGERTILSTAERKPRIS
44 kapitler om 4 mændB. B. Easton
165,96 DKK
Hæftet
(1)
44 kapitler om 4 mænd
44 kapitler om 4 mænd
STREAM
44 kapitler om 4 mændB. B. Easton
129,95 DKK
Lydbog
(4)
44 kapitler om 4 mænd

Mere om B. B. Easton

Der er forskellige bøger af B. B. Easton online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Eastons seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "44 kapitler om 4 mænd" udgivet af People's - "44 kapitler om 4 mænd" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af B. B. Easton

Der er to tilgængelige bøger af B. B. Easton hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra B. B. Easton kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af Easton er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"44 kapitler om 4 mænd" af B. B. Easton

Hos Bog & idé er "44 kapitler om 4 mænd" tilgængelig som lydbog. B. B. Eastons "44 kapitler om 4 mænd" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

B. B. Easton "44 kapitler om 4 mænd"

Hos Bog & idé er "44 kapitler om 4 mænd" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
B. B. Easton