Bog & idéBabette Rothschild

Bøger skrevet af Babette Rothschild

1 produkter
1 produkter
Kroppen husker
Kroppen huskerBabette Rothschild
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kroppen husker

Mere om Babette Rothschild

Du kan kun bestille en enkelt bog af Babette Rothschild her hos Bog & idé. Det er "Kroppen husker". Det er Klim, der har udgivet den på dansk. "Kroppen husker" er desuden udgivet i serien "Nye psykologiske perspektiver".

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kroppen husker" af Babette Rothschild

Hos Bog & idé er "Kroppen husker" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Rothschilds serie "Nye psykologiske perspektiver". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.

Endnu en af Babette Rothschild fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Babette Rothschild