Bog & idéBarbara Fredrickson

Bøger skrevet af Barbara Fredrickson

Læs mere om Barbara Fredrickson
2 produkter
2 produkter
Kærlighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
KærlighedBarbara Fredrickson
179,96 DKK
Paperback
(0)
Kærlighed
Kærlighed
KærlighedBarbara Fredrickson
139,95 DKK
EBOG
(0)
Kærlighed

Mere om Barbara Fredrickson

Barbara Fredrickson har en del bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Fredrickson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kærlighed" udgivet af Mindspace - "Kærlighed" udgivet af Mindspace - "Positivitet" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Barbara Fredricksons bøger

Barbara Fredrickson har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Barbara Fredrickson bøger i udvalgte formater. Fredricksons bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kærlighed" af Barbara Fredrickson

Hos Bog & idé er "Kærlighed" tilgængelig som e-bog. Med "Kærlighed" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Mindspace, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Barbara Fredrickson "Kærlighed"

"Kærlighed" er tilgængelig online som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Fredrickson