Bog & idéBarbara Gress

Bøger skrevet af Barbara Gress

Læs mere om Barbara Gress
3 produkter
3 produkter
Huset og slottet: Erindringsroman
STREAM
Huset og slottet: ErindringsromanBarbara Gress
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Huset og slottet: Erindringsroman
Dæmoner og engle
Dæmoner og engle: ErindringsromanBarbara Gress
69,00 DKK
EBOG
(0)
Dæmoner og engle: Erindringsroman
Huset og slottet
Huset og slottetBarbara Gress
69,00 DKK
e-bog
(0)
Huset og slottet

Mere om Barbara Gress

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger af Barbara Gress. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Gress.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dæmoner og engle" udgivet af Saga - "Huset og slottet: Erindringsroman" i serien "{"stringMap":{"da":"Barbara Gress' erindringer"}}" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den pralende Tenor" udgivet af Forum - "Dæmoner og engle" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Huset og slottet" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Barbara Gress

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Barbara Gress hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Gress' bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Gress er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dæmoner og engle" af Barbara Gress

"Dæmoner og engle" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.

"Huset og slottet: Erindringsroman" af Barbara Gress

Hos Bog & idé er "Huset og slottet: Erindringsroman" tilgængelig som lydbog. Det betyder, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Huset og slottet: Erindringsroman" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af Gress' serie "{"stringMap":{"da":"Barbara Gress' erindringer"}}". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Barbara Gress