Bog & idéBarbro Lennéer Axelson

Bøger skrevet af Barbro Lennéer Axelson

Læs mere om Barbro Lennéer Axelson
2 produkter
2 produkter
Arbejdsgruppens psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arbejdsgruppens psykologiIngela Thylefors
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Arbejdsgruppens psykologi
Tab
TabBarbro Lennéer Axelson
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Tab

Mere om Barbro Lennéer Axelson

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Barbro Lennéer Axelson. På listen nedenfor ser du Axelsons seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Om konflikter" udgivet af HansReitzels - "Tab" udgivet af Gyldendal - "Arbejdsgruppens psykologi" udgivet af Gyldendal

Mere om Barbro Lennéer Axelsons bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Barbro Lennéer Axelson hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Axelsons bøger kommer blot som hæftet. Bøgerne af Axelson er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Om konflikter" af Barbro Lennéer Axelson

Det er muligt at købe Barbro Lennéer Axelsons "Om konflikter" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Barbro Lennéer Axelson "Tab"

"Tab" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Barbro Lennéer Axelson