Bog & idéBarnett Pearce

Bøger skrevet af Barnett Pearce

Læs mere om Barnett Pearce
4 produkter
4 produkter
Håndbog i CMM for konsulenter
Håndbog i CMM for konsulenterJesse Sostrin
249,95 DKK
Paperback
(0)
Håndbog i CMM for konsulenter
Håndbog i CMM for konsulenter
Håndbog i CMM for konsulenterBarnett Pearce
139,95 DKK
EBOG
(0)
Håndbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenterJesse Sostrin
99,95 DKK
Paperback
(0)
Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenter
Arbejdsbog i CMM for konsulenterBarnett Pearce
59,95 DKK
EBOG
(0)
Arbejdsbog i CMM for konsulenter

Mere om Barnett Pearce

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Barnett Pearce. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Pearce.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace - "Arbejdsbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace - "Arbejdsbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace - "Håndbog i CMM for konsulenter" udgivet af Mindspace - "Kommunikation og skabelsen af sociale verdener" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Barnett Pearces bøger

Du kan købe fem bøger af Barnett Pearce her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Pearces bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Pearce er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Barnett Pearces "Håndbog i CMM for konsulenter"

Hos Bog & idé er "Håndbog i CMM for konsulenter" tilgængelig som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Barnett Pearce. Det er Mindspace, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Barnett Pearce "Arbejdsbog i CMM for konsulenter"

"Arbejdsbog i CMM for konsulenter" kan købes som pdf. Dette er en også en fantastisk bog fra Pearce, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mindspace.
Detaljer
Fulde navn:
Barnett Pearce