Bog & idéBeata Lyth

Bøger skrevet af Beata Lyth

Læs mere om Beata Lyth
1 produkter
1 produkter
Flora Flagstang
Flora FlagstangBeata Lyth
49,95 DKK
e-bog
(0)
Flora Flagstang

Mere om Beata Lyth

Du kan kun bestille en enkelt bog af Beata Lyth her hos Bog & idé. Bogen hedder "Flora Flagstang". Den er publiceret af Carlsen på dansk. "Flora Flagstang" er desuden en del af serien "Carlsens stribede¤Ronin".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Flora Flagstang" af Beata Lyth

"Flora Flagstang" er til salg som e-bog. Med "Flora Flagstang" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "Carlsens stribede¤Ronin". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.

Endnu en af Beata Lyth fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Beata Lyth