Bog & idéBeatrix M. G. Nielsen

Bøger skrevet af Beatrix M. G. Nielsen

Læs mere om Beatrix M. G. Nielsen
0 produkter

Mere om Beatrix M. G. Nielsen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Beatrix M. G. Nielsen, ser du et stort udvalg på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Nielsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "#moderneeventyr" udgivet af Silhuet - "Ad mørke stier" udgivet af Books on Demand

Bøger af Beatrix M. G. Nielsen

Der er to tilgængelige bøger af Beatrix M. G. Nielsen hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Du kan bestille Beatrix M. G. Nielsen bøger i flere formater. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"#moderneeventyr" af Beatrix M. G. Nielsen

Det er muligt at købe Beatrix M. G. Nielsens "#moderneeventyr" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Silhuet.

Beatrix M. G. Nielsen "Ad mørke stier"

Hos Bog & idé er "Ad mørke stier" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.
Detaljer
Fulde navn:
Beatrix M. G. Nielsen