Bog & idéBenedicta Pécseli

Bøger skrevet af Benedicta Pécseli

Læs mere om Benedicta Pécseli
3 produkter
3 produkter
Idehistorie for de pædagogiske fag
BOEGERTILSTAERKPRIS
Idehistorie for de pædagogiske fagBenedicta Pécseli
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Idehistorie for de pædagogiske fag
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
BOEGERTILSTAERKPRIS
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske områdeIra Neumann
314,96 DKK
Bog
(1)
Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
SOS - støtte til opgaveskrivning
BOEGERTILSTAERKPRIS
SOS - støtte til opgaveskrivningBenedicta Pécseli
134,96 DKK
Hæftet
(0)
SOS - støtte til opgaveskrivning

Mere om Benedicta Pécseli

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Benedicta Pécseli. På listen nedenfor har du de seneste af Pécselis bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "SOS - støtte til opgaveskrivning" udgivet af Gyldendal - "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" udgivet af Gyldendal - "Idehistorie for de pædagogiske fag" udgivet af Gyldendal

Benedicta Pécselis bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Benedicta Pécseli hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Pécselis bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Pécseli er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Benedicta Pécselis "SOS - støtte til opgaveskrivning"

Hos Bog & idé er "SOS - støtte til opgaveskrivning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Benedicta Pécseli "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område"

Det er muligt at købe Benedicta Pécselis "Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område" som bog. Endnu en af Benedicta Pécseli skønne bøger, som er værd at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Benedicta Pécseli