Bog & idéBent Grølsted

Bøger skrevet af Bent Grølsted

Læs mere om Bent Grølsted
2 produkter
2 produkter
Størst er kærligheden
Størst er kærlighedenBent Grølsted
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Størst er kærligheden
Fra penselstrøg til print
Fra penselstrøg til printBent Grølsted
279,95 DKK
Hardback
(0)
Fra penselstrøg til print

Mere om Bent Grølsted

Bent Grølsted har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bogudgivelser fra Grølsted.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Størst er kærligheden" udgivet af Trykværket - "Fra penselstrøg til print" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bent Grølsteds bøger

Du kan købe to bøger af Bent Grølsted her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Bent Grølsted bøger i forskellige formater. Grølsteds bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Bent Grølsteds "Størst er kærligheden"

Hos Bog & idé er "Størst er kærligheden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Trykværket, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Fra penselstrøg til print" af Bent Grølsted

Hos Bog & idé er "Fra penselstrøg til print" tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bent Grølsted