Bog & idéBerit Pedersen

Bøger skrevet af Berit Pedersen

Læs mere om Berit Pedersen
3 produkter
3 produkter
TIM - Tidlig Indsats i Matematik
TIM - Tidlig Indsats i MatematikBerit Pedersen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
TIM - Tidlig Indsats i Matematik
TIM - Tidlig Indsats i Matematik
TIM - Tidlig Indsats i MatematikBerit Pedersen
129,95 DKK
Hæftet
(0)
TIM - Tidlig Indsats i Matematik
TIM - Tidlig Indsats i Matematik
TIM - Tidlig Indsats i MatematikBerit Pedersen
139,95 DKK
Hæftet
(0)
TIM - Tidlig Indsats i Matematik

Mere om Berit Pedersen

Berit Pedersen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" i serien "Sosuserien¤SSA" udgivet af Gyldendal - "Sygepleje" i serien "Sosuserien" udgivet af Munksgaard - "Sygepleje " i serien "Sosu-serien Trin 2" udgivet af Munksgaard - "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" i serien "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" udgivet af Gyldendal - "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" i serien "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" udgivet af Gyldendal - "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" i serien "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" udgivet af Gyldendal - "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" i serien "TIM - Tidlig Indsats i Matematik" udgivet af Gyldendal - "Sundhedsvæsenet i et konstruktivistisk perspektiv" udgivet af Unge Pædagoger - "Knæk koden" udgivet af Forlaget 55° Nord

Berit Pedersens bøger

Berit Pedersen har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Pedersens bøger kommer i et udvalg af formater. Pedersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" af Berit Pedersen

Det er muligt at købe Berit Pedersens "Somatisk sygdom og sygepleje (SSA). Bind I-II" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er en del af Pedersens serie "Sosuserien¤SSA". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Berit Pedersen "Sygepleje"

Det er muligt at købe Berit Pedersens "Sygepleje" som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Sosuserien". Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Berit Pedersen