Bog & idéBernard Eric Jensen

Bøger skrevet af Bernard Eric Jensen

Læs mere om Bernard Eric Jensen
5 produkter
5 produkter
Fortiders nærvær
Fortiders nærværBernard Eric Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Fortiders nærvær
Historiebevidsthed - fortidsbrug
Historiebevidsthed - fortidsbrugBernard Eric Jensen
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Historiebevidsthed - fortidsbrug
Kulturarv
KulturarvBernard Eric Jensen
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Kulturarv
Livet fortalt
Livet fortaltBernard Eric Jensen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Livet fortalt
Historie
HistorieBernard Eric Jensen
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Historie

Mere om Bernard Eric Jensen

Der findes flere bøger skrevet af Bernard Eric Jensen til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortiders nærvær" udgivet af Historia - "Historiedidaktiske sonderinger" udgivet af Institut for historie og samfundsfag, Danmark Lærerhøjskole - "Gads Historieleksikon" udgivet af Gad - "Historiebevidsthed - fortidsbrug" udgivet af Historia - "Gads historieleksikon, 4. udg." udgivet af Gad - "Hvad er historie" i serien "Hvad er-serien" udgivet af Akademisk Forlag - "Historie - livsverden og fag e-bog" udgivet af Gyldendal - "Livet fortalt" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Historie" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarkshistorier" udgivet af Roskilde Universitetsforlag - "Historie" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Kulturarv" udgivet af Gads Forlag - "Fag og faglighed" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Historie - livsverden og fag" udgivet af Gyldendal

Mere om Bernard Eric Jensens bøger

Bernard Eric Jensen har 14 bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Jensens bøger kommer i et udvalg af formater. Jensen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fortiders nærvær" af Bernard Eric Jensen

Det er muligt at købe Bernard Eric Jensens "Fortiders nærvær" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Historiedidaktiske sonderinger" af Bernard Eric Jensen

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Institut for historie og samfundsfag, Danmark Lærerhøjskole.
Detaljer
Fulde navn:
Bernard Eric Jensen