Bog & idéBernhard Jaumann

Bøger skrevet af Bernhard Jaumann

Læs mere om Bernhard Jaumann
1 produkter
1 produkter
Die Vipern von Montesecco
Die Vipern von MonteseccoBernhard Jaumann
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Die Vipern von Montesecco

Mere om Bernhard Jaumann

Bernhard Jaumann har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Die Vipern von Montesecco". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk. "Die Vipern von Montesecco" er desuden tilknyttet serien "Montesecco".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Die Vipern von Montesecco" af Bernhard Jaumann

Hos Bog & idé er "Die Vipern von Montesecco" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Die Vipern von Montesecco" af Bernhard Jaumann med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, computer eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er med i serien "Montesecco". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.

Dette er en også en skøn bog fra Jaumann, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bernhard Jaumann