Bog & idéBertolt Brecht

Bøger skrevet af Bertolt Brecht

Læs mere om Bertolt Brecht
3 produkter
3 produkter
Huspostil
BOEGERTILSTAERKPRIS
HuspostilBertolt Brecht
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Huspostil
Egoisten Johann Fatzers undergang
BOEGERTILSTAERKPRIS
Egoisten Johann Fatzers undergangBertolt Brecht
168,95 DKK
Hæftet
(1)
Egoisten Johann Fatzers undergang
Keunerhistorier
KeunerhistorierBertolt Brecht
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Keunerhistorier

Mere om Bertolt Brecht

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra Bertolt Brecht. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Brecht.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Huspostil" udgivet af Multivers - "Egoisten Johann Fatzers undergang" udgivet af Forlaget Basilisk - "Brecht i udvalg" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Svendborgdigte" i serien "Multivers klassiker" udgivet af Multivers - "Keunerhistorier " i serien "Rævens sorte bibliotek" udgivet af Politisk revy

Bertolt Brechts bøger

Der er fem tilgængelige udgivelser af Bertolt Brecht hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Brechts bøger fås i samtlige formater. Brecht har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bertolt Brechts "Huspostil"

Hos Bog & idé er "Huspostil" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Multivers, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Bertolt Brecht "Egoisten Johann Fatzers undergang"

Hos Bog & idé er "Egoisten Johann Fatzers undergang" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget Basilisk, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bertolt Brecht