Bog & idéBim Ridderspore

Bøger skrevet af Bim Ridderspore

Læs mere om Bim Ridderspore
1 produkter
1 produkter
Fortælling i børnehaven
Fortælling i børnehavenBim Ridderspore
219,95 DKK
EBOG
(0)
Fortælling i børnehaven

Mere om Bim Ridderspore

Der findes flere bøger af Bim Ridderspore tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Ridderspore.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fortælling i børnehaven" i serien "Literacy & læring" udgivet af Klim - "Fortælling i børnehaven" udgivet af Klim

Bøger skrevet af Bim Ridderspore

Du kan finde to bøger af Bim Ridderspore her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Bim Ridderspore fås i udvalgte formater. Ridderspores bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Klim.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fortælling i børnehaven" af Bim Ridderspore

Hos Bog & idé er "Fortælling i børnehaven" tilgængelig som ebog. "Fortælling i børnehaven" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Literacy & læring". Det er Klim, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Bim Ridderspore "Fortælling i børnehaven"

Hos Bog & idé er "Fortælling i børnehaven" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Bim Ridderspore