Bog & idéBirger Peitersen

Bøger skrevet af Birger Peitersen

Læs mere om Birger Peitersen
3 produkter
3 produkter
Idrætsundervisning
IdrætsundervisningHelle Rønholt¤Birger Peitersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Idrætsundervisning
Humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori
Humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteoriLaila Ottesen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori
Fodboldteknik
FodboldteknikBirger Peitersen
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Fodboldteknik

Mere om Birger Peitersen

Der er forskellige bøger skrevet af Birger Peitersen online her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Peitersens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Professionel fodbold" udgivet af Klim - "Fodboldteknik" udgivet af Hovedland - "Vi forsvarer" udgivet af INSTITUT FOR IDRÆT - "Angrebsspillet" udgivet af Institut for Idræt, Københavns Universitet - "Idrætsundervisning" udgivet af Institut for Idræt¤Museum Tusculanum - "Humanistisk og samfundsvidenskabelig idrætsteori" i serien "Sport & sundhed" udgivet af Frydenlund - "Fodboldteknik" udgivet af Systime

Bøger af Birger Peitersen

Der er syv tilgængelige bøger af Birger Peitersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan kun bestille bøgerne fra Peitersen som hæftet. Peitersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Birger Peitersens "Professionel fodbold"

Det er muligt at købe Birger Peitersens "Professionel fodbold" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

"Fodboldteknik" af Birger Peitersen

"Fodboldteknik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hovedland.
Detaljer
Fulde navn:
Birger Peitersen