Bog & idéBirte Blønd

Bøger skrevet af Birte Blønd

Læs mere om Birte Blønd
2 produkter
2 produkter
Dansen kan begynde
Dansen kan begyndeBirte Blønd
79,95 DKK
EBOG
Dansen kan begynde
Grænsegænger
STREAM
GrænsegængerBirte Blønd
99,95 DKK
Lydbog
Grænsegænger

Mere om Birte Blønd

Hvis du mangler en bog af Birte Blønd, har du et stort sortiment tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Blønd.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grænsegænger" udgivet af Hovedland - "Grænsegænger" udgivet af Audioteket - "Dansen kan begynde" udgivet af Forlaget Hovedland - "Skillelinier" udgivet af Hovedland - "Løbe stormen ud til kanten" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Birte Blønd

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Birte Blønd hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Blønds bøger fås i et udvalg af formater. Blønds bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Grænsegænger" af Birte Blønd

Hos Bog & idé er "Grænsegænger" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Hovedland.

Birte Blønd "Grænsegænger"

"Grænsegænger" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Birte Blønds "Grænsegænger" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Audioteket, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Blønd