Bog & idéBirte Wedel-Brandt

Bøger skrevet af Birte Wedel-Brandt

1 produkter
1 produkter
Udviklingspsykologiske teorier
Udviklingspsykologiske teorierBirte Wedel-Brandt
409,95 DKK
Indbundet
(0)
Udviklingspsykologiske teorier

Mere om Birte Wedel-Brandt

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Birte Wedel-Brandt. På listen nedenfor ser du Wedel-Brandts nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Udviklingspsykologiske teorier" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Udviklingspsykologiske teorier" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Birte Wedel-Brandt

Du kan bestille to bøger af Birte Wedel-Brandt her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan finde Birte Wedel-Brandt bøger i samtlige formater. Wedel-Brandts bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Udviklingspsykologiske teorier" af Birte Wedel-Brandt

Hos Bog & idé er "Udviklingspsykologiske teorier" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

Birte Wedel-Brandt "Udviklingspsykologiske teorier"

Hos Bog & idé er "Udviklingspsykologiske teorier" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Birte Wedel-Brandt