Bog & idéBjarne Nørum

Bøger skrevet af Bjarne Nørum

Læs mere om Bjarne Nørum
1 produkter
1 produkter
Turen går til Skotland
Turen går til SkotlandBjarne Nørum
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Skotland

Mere om Bjarne Nørum

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Bjarne Nørum. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Nørums nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Skotland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Skotland" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Skotland " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Skotland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Skotland" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Bjarne Nørums bøger

Bjarne Nørum har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Bjarne Nørum fås i samtlige formater. Nørums bøger er desuden publiceret i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Bjarne Nørums "Turen går til Skotland"

Det er muligt at købe Bjarne Nørums "Turen går til Skotland" som ebog. Med "Turen går til Skotland" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Bjarne Nørum "Turen går til Skotland"

"Turen går til Skotland" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne Nørum