Bog & idéBjarne O. Henriksen

Bøger skrevet af Bjarne O. Henriksen

Læs mere om Bjarne O. Henriksen
3 produkter
3 produkter
Elevtæmmeren fra Tarm
STREAM
Elevtæmmeren fra TarmBjarne O. Henriksen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Elevtæmmeren fra Tarm
Tycho Brahes skæg
Tycho Brahes skægBjarne O. Henriksen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Tycho Brahes skæg
Elevtæmmeren fra Tarm
Elevtæmmeren fra TarmBjarne O. Henriksen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Elevtæmmeren fra Tarm

Mere om Bjarne O. Henriksen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Bjarne O. Henriksen. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Elevtæmmeren fra Tarm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tycho Brahes skæg" udgivet af Saga - "Elevtæmmeren fra Tarm" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Tycho Brahes skæg" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Først skal der blive lys, og derefter nogen at snakke med" udgivet af Drama

Bøger skrevet af Bjarne O. Henriksen

Du kan finde fem bøger af Bjarne O. Henriksen her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Bjarne O. Henriksen fås i forskellige formater. Henriksens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjarne O. Henriksens "Elevtæmmeren fra Tarm"

Det er muligt at købe Bjarne O. Henriksens "Elevtæmmeren fra Tarm" som lydbog. Med Bjarne O. Henriksens "Elevtæmmeren fra Tarm" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Tycho Brahes skæg" af Bjarne O. Henriksen

Hos Bog & idé er "Tycho Brahes skæg" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Saga, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjarne O. Henriksen