Bog & idéBjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

Bøger skrevet af Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

1 produkter
1 produkter
KLM på tværs
KLM på tværsBjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)
339,95 DKK
Paperback
(0)
KLM på tværs

Mere om Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.). Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser -s seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "KLM på tværs" udgivet af Samfundslitteratur - "KLM på tværs" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger skrevet af Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.) har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.) kan købes i udvalgte formater. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Samfundslitteratur.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"KLM på tværs" af Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

"KLM på tværs" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Samfundslitteratur.

"KLM på tværs" af Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)

Det er muligt at købe Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)s "KLM på tværs" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørg Bogisch og Britta Kornholt (red.)