Bog & idéBjørn Andersen

Bøger skrevet af Bjørn Andersen

Læs mere om Bjørn Andersen
2 produkter
2 produkter
Hilseformer & høflighed
Hilseformer & høflighedMichael Blædel (red.)
99,95 DKK
Hæftet
(0)
Hilseformer & høflighed
Høflighed uden grænser
Høflighed uden grænserBjørn Andersen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Høflighed uden grænser

Mere om Bjørn Andersen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Bjørn Andersen. På listen nedenfor har du Andersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne fra Bjørn Andersen findes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Varme ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Hilseformer & høflighed" udgivet af Modersmål-Selskabet - "Linux - friheden til at vælge" udgivet af Forlaget Globe - "Simpel investering" udgivet af Books on Demand - "Simpel investering" udgivet af Books on Demand - "Simpel investering" udgivet af Saxo Publish - "Simpel investering" udgivet af Saxo Publish - "Høflighed uden grænser" udgivet af Liva - "Cases on IT leadership" udgivet af Samfundslitteratur - "Varme Ståbi" udgivet af Nyt Teknisk Forlag - "Høflighed uden grænser" udgivet af Liva - "Dansk minimalgrammatik" udgivet af Systime - "Elektronisk handel og dokumentudveksling" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Bjørn Andersen

Der er 14 tilgængelige bøger af Bjørn Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Bjørn Andersen kan købes i flere formater. Andersens bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Andersens "Varme Ståbi"

Hos Bog & idé er "Varme Ståbi" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Varme ståbi" af Bjørn Andersen

Det er muligt at købe Bjørn Andersens "Varme ståbi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Nyt Teknisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Andersen