Bog & idéBjørn Arnfred Bojesen

Bøger skrevet af Bjørn Arnfred Bojesen

Læs mere om Bjørn Arnfred Bojesen
1 produkter
1 produkter
En undersøgelse af fænomenet rim
En undersøgelse af fænomenet rimBjørn Arnfred Bojesen
149,95 DKK
Hæftet
(0)
En undersøgelse af fænomenet rim

Mere om Bjørn Arnfred Bojesen

Der er kun én bog af Bjørn Arnfred Bojesen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "En undersøgelse af fænomenet rim". Den er udgivet af Museum Tusculanum på dansk. "En undersøgelse af fænomenet rim" er desuden en del af serien "Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie".

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Arnfred Bojesens "En undersøgelse af fænomenet rim"

"En undersøgelse af fænomenet rim" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bojesens serie "Universitets-Jubilæets danske Samfunds skriftserie". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.

Endnu en af Bjørn Arnfred Bojesen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Arnfred Bojesen