Bog & idéBjørn Håkonsson

Bøger skrevet af Bjørn Håkonsson

Læs mere om Bjørn Håkonsson
1 produkter
1 produkter
Kirken - vores hjem
Kirken - vores hjemBjørn Håkonsson
149,95 DKK
Hæftet
(0)
Kirken - vores hjem

Mere om Bjørn Håkonsson

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Bjørn Håkonsson. Det er "Kirken - vores hjem". Den er publiceret af Ansgarstiftelsen på dansk. "Kirken - vores hjem" er desuden udgivet i serien "På vej med Kristus".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kirken - vores hjem" af Bjørn Håkonsson

Det er muligt at købe Bjørn Håkonssons "Kirken - vores hjem" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Håkonssons serie "På vej med Kristus". Det er Ansgarstiftelsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Håkonsson, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Håkonsson