Bog & idéBjørn Poulsen

Bøger skrevet af Bjørn Poulsen

Læs mere om Bjørn Poulsen
3 produkter
3 produkter
Opkald fra Mælkevejen
Opkald fra MælkevejenBjørn Poulsen
249,95 DKK
Hæftet
(13)
Opkald fra Mælkevejen
Opkald fra Mælkevejen
Opkald fra MælkevejenBjørn Poulsen
169,95 DKK
EBOG
(13)
Opkald fra Mælkevejen
Opkald fra Mælkevejen
STREAM
Opkald fra MælkevejenBjørn Poulsen
139,95 DKK
Lydbog
(13)
Opkald fra Mælkevejen

Mere om Bjørn Poulsen

Bjørn Poulsen har mange bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Poulsen.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Bjørn Poulsens bøger kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Opkald fra Mælkevejen (Storskrift)" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Opkald fra Mælkevejen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Opkald fra Mælkevejen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Opkald fra Mælkevejen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Danmarks byer i middelalderen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danmarks byer i middelalderen" i serien "Danske bystudier" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Feud in Medieval and Early Modern Europe" udgivet af Aarhus University Press - "Med egen hånd" udgivet af Landbohistorisk Selskab

Bjørn Poulsens bøger

Der er otte tilgængelige bogudgivelser af Bjørn Poulsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Bjørn Poulsen bøger i samtlige formater. Bjørn Poulsen bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Bjørn Poulsens "Opkald fra Mælkevejen (Storskrift)"

"Opkald fra Mælkevejen (Storskrift)" kan købes som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Bjørn Poulsen "Opkald fra Mælkevejen"

Hos Bog & idé er "Opkald fra Mælkevejen" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Bjørn Poulsens "Opkald fra Mælkevejen" som lydbog er, at du kan lytte til den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har fuldendt dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bjørn Poulsen