Bog & idéBo Kampmann Walther

Bøger skrevet af Bo Kampmann Walther

Læs mere om Bo Kampmann Walther
8 produkter
8 produkter
Fodboldholdet
FodboldholdetJacob Genz
269,95 DKK
Indbundet
(1)
Fodboldholdet
Computerspil
BOEGERTILSTAERKPRIS
ComputerspilBo Kampmann Walther
178,46 DKK
Hæftet
(0)
Computerspil
Designing New Media
Designing New MediaAnette Grønning
219,95 DKK
EBOG
(0)
Designing New Media
Fodboldfantasi
BOEGERTILSTAERKPRIS
FodboldfantasiBo Kampmann Walther
212,46 DKK
Hæftet
(0)
Fodboldfantasi
Madrid
MadridMartin Zerlang
199,95 DKK
Hæftet
(3)
Madrid
Ny litteraturdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny litteraturdidaktikLærerudd.
220,96 DKK
Hæftet
(0)
Ny litteraturdidaktik
Digitalt dansk
Digitalt danskNina Bonderup Dohn
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Digitalt dansk
Computerspil og de nye mediefortællinger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Computerspil og de nye mediefortællingerBo Kampmann Walther
84,96 DKK
Hæftet
(0)
Computerspil og de nye mediefortællinger

Mere om Bo Kampmann Walther

Hvis du søger en bog fra Bo Kampmann Walther, kan du købe et bredt sortiment tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kampmann Walther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fodboldfantasi" udgivet af Helmin & Sorgenfri - "Madridismo" udgivet af People’sPress - "Konvergens og nye medier" udgivet af HansReitzels - "Fodboldholdet" udgivet af Hovedland - "Computerspil" i serien "Studieserien" udgivet af Turbine - "Designing New Media" udgivet af HansReitzels - "Computerspil og de nye mediefortællinger" udgivet af Samfundslitteratur - "Konvergens og nye medier" udgivet af HansReitzels - "Madridismo" udgivet af People'sPress - "Madrid" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Computerspil og de nye mediefortællinger" udgivet af Samfundslitteratur - "Digitalt dansk" udgivet af Gyldendal - "Ny litteraturdidaktik" i serien "Seminarieserien" udgivet af Gyldendal - "Computerspillets fortællinger" i serien "Genreserien" udgivet af Gyldendal - "Laterna Magica" udgivet af Syddansk universitetsforlag - "Øjeblik og tavshed" i serien "Odense University studies in Scandinavian languages and literature" udgivet af Odense Universitetsforlag

Bøger skrevet af Bo Kampmann Walther

Du kan bestille 16 bøger af Bo Kampmann Walther her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Bo Kampmann Walther bøger i flere formater. Kampmann Walther har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Fodboldfantasi" af Bo Kampmann Walther

Hos Bog & idé er "Fodboldfantasi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Helmin & Sorgenfri, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Bo Kampmann Walther "Madridismo"

Hos Bog & idé er "Madridismo" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er People’sPress, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Bo Kampmann Walther