Bog & idéBodil Vidnes-Kopperud

Bøger skrevet af Bodil Vidnes-Kopperud

Læs mere om Bodil Vidnes-Kopperud
2 produkter
2 produkter
Niller skal skiftes
Niller skal skiftesBodil Vidnes-Kopperud
79,95 DKK
e-bog
(0)
Niller skal skiftes
Niller og Ne
Niller og NeBodil Vidnes-Kopperud
79,95 DKK
e-bog
(0)
Niller og Ne

Mere om Bodil Vidnes-Kopperud

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Bodil Vidnes-Kopperud. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Vidnes-Kopperud.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Bodil Vidnes-Kopperuds bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ønskepige" udgivet af - - "Niller og Ne" i serien "Niller" udgivet af Lamberth - "Niller skal skiftes " i serien "Niller" udgivet af Lamberth - "Niller skal skiftes" i serien "Niller" udgivet af Lamberth - "Niller og Ne" udgivet af Lamberth

Bøger af Bodil Vidnes-Kopperud

Du kan købe fem bøger af Bodil Vidnes-Kopperud her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede nu. Du kan bestille Bodil Vidnes-Kopperud bøger i flere forskellige formater. Vidnes-Kopperud har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ønskepige" af Bodil Vidnes-Kopperud

Hos Bog & idé er "Ønskepige" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk og er udgivet af -.

Bodil Vidnes-Kopperud "Niller og Ne"

Hos Bog & idé er "Niller og Ne" tilgængelig som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Niller og Ne" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i serien "Niller". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lamberth.
Detaljer
Fulde navn:
Bodil Vidnes-Kopperud