Bog & idéBonnie MacBird

Bøger skrevet af Bonnie MacBird

Læs mere om Bonnie MacBird
1 produkter
1 produkter
Et studie i blod
Et studie i blodBonnie MacBird
199,95 DKK
EBOG
(3)
Et studie i blod

Mere om Bonnie MacBird

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Bonnie MacBird. Nedenfor har vi listet bøgerne fra MacBird.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Et studie i blod" i serien "Sherlock Holmes bøger" udgivet af HarperCollins - "Et studie i blod" i serien "Sherlock Holmes bøger" udgivet af HarperCollins Nordic - "Et studie i blod " i serien "Sherlock Holmes bøger" udgivet af HarperCollins Nordic

Bonnie MacBirds bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Bonnie MacBird hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan finde Bonnie MacBird bøger i udvalgte formater. Bøgerne af MacBird er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Et studie i blod" af Bonnie MacBird

Det er muligt at købe Bonnie MacBirds "Et studie i blod" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af MacBirds serie "Sherlock Holmes bøger". Det er HarperCollins, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Et studie i blod" af Bonnie MacBird

"Et studie i blod" er tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Et studie i blod" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "Sherlock Holmes bøger". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HarperCollins Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Bonnie MacBird