Bog & idéBoy Petersen

Bøger skrevet af Boy Petersen

Læs mere om Boy Petersen
1 produkter
1 produkter
Skæbneår
STREAM
SkæbneårBoy Petersen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Skæbneår

Mere om Boy Petersen

Boy Petersen har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Petersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kong Hans i Ditmarksken år 1500" udgivet af Poul Kristensens Forlag - "Skæbneår" i serien "Audioteket" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Boy Petersens bøger

Boy Petersen har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Petersens bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Petersen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Boy Petersens "Kong Hans i Ditmarksken år 1500"

"Kong Hans i Ditmarksken år 1500" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Poul Kristensens Forlag.

"Skæbneår" af Boy Petersen

Det er muligt at købe Boy Petersens "Skæbneår" som lydbog. Fordelen ved at have Boy Petersens "Skæbneår" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er med i Petersens serie "Audioteket". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Boy Petersen