Bog & idéBrian Lambæk

Bøger skrevet af Brian Lambæk

Læs mere om Brian Lambæk
1 produkter
1 produkter
Gastromand
GastromandGastromand.dk
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastromand

Mere om Brian Lambæk

Hvis du søger en bog af Brian Lambæk, finder du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Lambæk.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Gastromand" udgivet af Politikens Forlag - "Gastromand" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Brian Lambæk

Du kan finde to bøger af Brian Lambæk her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Lambæks bøger fås blot som indbundet. Bøgerne af Lambæk er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Brian Lambæks "Gastromand"

"Gastromand" er tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Brian Lambæk "Gastromand"

"Gastromand" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Brian Lambæk