Bog & idéBrit Elling

Bøger skrevet af Brit Elling

Læs mere om Brit Elling
1 produkter
1 produkter
Vi skal giftes
Vi skal giftesBrit Elling
199,95 DKK
EBOG
(0)
Vi skal giftes

Mere om Brit Elling

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Brit Elling. På listen nedenfor finder du Ellings seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi skal giftes" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Vi skal giftes" i serien "Ret & Rimeligt" udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Brit Ellings bøger

Du kan finde to bøger af Brit Elling her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Ellings bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Elling er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Vi skal giftes" af Brit Elling

Det er muligt at købe Brit Ellings "Vi skal giftes" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Vi skal giftes" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Ret & Rimeligt". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Brit Elling "Vi skal giftes"

Det er muligt at købe Brit Ellings "Vi skal giftes" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Ret & Rimeligt". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Brit Elling