Bog & idéC. Friis-Holst

Bøger skrevet af C. Friis-Holst

Læs mere om C. Friis-Holst
2 produkter
2 produkter
Forfald
ForfaldC. Friis-Holst
69,00 DKK
e-bog
(0)
Forfald
Karla med K
Karla med KC. Friis-Holst
159,95 DKK
Paperback
(0)
Karla med K

Mere om C. Friis-Holst

Der findes flere forskellige bøger af C. Friis-Holst tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Friis-Holst.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forført af en svindler" udgivet af Books on Demand - "Forført af en svindler" udgivet af Books on Demand - "Forfald" udgivet af Books on Demand - "Forfald" udgivet af Books on Demand - "Karla med K" udgivet af Books on Demand - "Nouras stemme" udgivet af BoD - "Karla med K" udgivet af Books on Demand

C. Friis-Holsts bøger

C. Friis-Holst har syv bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Friis-Holsts bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Friis-Holst er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Forført af en svindler" af C. Friis-Holst

"Forført af en svindler" findes på den digitale boghylde som e-bog. "Forført af en svindler" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

"Forført af en svindler" af C. Friis-Holst

"Forført af en svindler" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
C. Friis-Holst